آموزش ارسال عکس و ویدیوی ناپدید شونده در قابلیت جدید تلگرام - تیتر نیوز

و اما نوبت می رسد به یکی دیگر از قابلیت های جدید تلگرام که در نسخه ی ۴٫۲ این پیام رسان از آن رونمایی شد. تاکنون قابلیتی به نام پیام های خود تخریب شونده در تلگرام وجود داشت که تنها از طریق چت های امن در دسترس کاربران قرار می گرفت بنابراین ممکن است بسیاری افراد تاکنون با اینگونه پیام ها آشنایی نداشته باشند. اما از این پس یک قابلیت جدید به نام رسانه ی ناپدید شونده (Disappearing Media) در اختیار کاربران قرار می گیرد که با استفاده از آن می توانند در تمام چت های دونفره به ارسال عکس و ویدیوهایی بپردازند که بعد از یک مدت معین کاملاً از بین می روند. یعنی شما می توانید تصویر یا ویدیوی موردنظر را به نحوی برای یک شخص ارسال کنید که فرد تنها قادر باشد در مدت زمان مشخص شده به مشاهده ی آن بپردازد. بعد از یکبار مشاهده، عکس یا ویدیوی ارسالی به صورت کامل حذف شده و دیگر راهی برای استفاده ی دوباره از آن وجود نخواهد داشت. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا بیشتر شما را با این قابلیت کاربردی و نحوه استفاده از آن آشنا کنیم.

 

برای ارسال اینگونه عکس ها یا ویدیوها ابتدا مثل همیشه عمل کنید. یعنی در صفحه ی چت با مخاطب موردنظر بر روی علامت ضمیمه (شکل گیره) ضربه زده و سپس یک عکس یا ویدیوی جدید گرفته یا اینکه به انتخاب آن از گالری گوشی بپردازید.

 

 

بعد از انتخاب تصویر یا ویدیوی خود صفحه ی ویرایش آن را مشاهده خواهید کرد. مشاهده می کنید که یک آیکون جدید به شکل ساعت در نوار پایینی این صفحه قرار گرفته است. بر روی آن ضربه بزنید.

 

 

اکنون تعداد ثانیه هایی را که می خواهید اجازه دهید فرد قادر به مشاهده ی عکس یا ویدیوی ناپدید شونده باشد انتخاب کرده و بر روی دکمه ی Done ضربه بزنید.

 

 

اگر قصد ویرایش ویدیو یا عکس خود را دارید می توانید مثل همیشه به انجام آن در این صفحه پرداخته و در نهایت جهت تکمیل ارسال بر روی شکل موشک ضربه بزنید.

 

 

فایل رسانه ای شما به شکل زیر برای مخاطب تان ارسال شده و تعداد ثانیه هایی که فرصت به مشاهده ی آن دارد نیز در گوشه ی بالا سمت چپ آن درج می شود.

 

 

وقتیکه مخاطب تان پیام شما را باز می کند آن را به شکلی که در تصویر زیر نمایان است مشاهده می کند. یعنی ثانیه شماری در بالا سمت راست صفحه قرار می گیرد که نشانگر تعداد ثانیه های باقیمانده جهت مشاهده ی عکس یا ویدیوی دریافتی است.

 

 

بعد از اینکه عکس یا ویدیوی شما توسط مخاطب مشاهده شد، پیام مربوطه برای همیشه منقضی شده و با پیغام Photo/Video has expired مواجه می شوید. همچنین اگر شخص از عکس شما اسکرین شات گرفته باشد پیامی شبیه به User took a screenshot! دریافت کرده و از آن مطلع خواهید شد.

 

 

امیدوارم که از این آموزش نهایت استفاده و لذت را برده باشید.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد